Äntligen tillbaks på jobbet efter ett långt jullov. Det är underbart att få vara med sina gamla godingar en dag som denna då jag är lärarvikarie och får hoppa runt lite.

Idag är jag med min gamla grupp som jag varit med ganska mycket under två terminer. Den senaste terminen har jag varit mycket hos de yngre barnen men idag blev det en klass från lågstadiets högre klasser. Det är spännande att se hur de utvecklas. Jättehärligt. Strax dags för en lektion om Judendom. Skoj med saker man själv är intresserad av. Religion är ju nästan historia ;)

I eftermiddag blir det utelunch med en kär gammal vän. Smarr smarr.

Ikväll blir det till att passa på å sitta vid datorn och pyssla med ditt och datt när älsklingen har spelkväll. Ska lyxa till det med lite Netflix och gottiligotta. Ja vad det nu kan bli. Vi fick ju vårt älskade internet igår och så kom alla härliga tv-kanaler tillbaka. Nästan så man blev som ett barn på julafton. Som vi längtat! Inget vidare att knappt kunna surfa på "snigelinternetet" som vi lånat hittills*.

*Är jätteglad att vi haft internet överhuvudtaget i nya lägenheten, men när man är van vid att kunna lyssna på Spotify och se på Netflix samtidigt som man surfar så blir det lätt lyx när det återvänder.

Nu lektion. Tjobido!

Jag ska försöka uppdatera här emellanåt för min egen skull eftersom jag alltid glömmer att skriva ned anteckningar om livet. Så detta är en början på detta. Ska försöka bli bättre. FIck inspiration av Jessica och Sara.
 
Hej och hopp!

Kommentera

Publiceras ej