Varför vaknar man 07.00 en söndag när man har all sovmorgon i världen? Att klockan skulle varit 06.00 vintertid gör mig ännu mer matt. Klarvaken var jag då, nu är jag trött som en gnu. Igår vaknade jag också tidigt.. Bara för att man har vanan inne från veckodagarna, fast då vaknar man ju inte pigg utan snarare trött. Men hrm. Det är ingen logik det där att man måste tvinga sig upp på arbetsdagarna med alarmklockor och att man vaknar utan klocka på helgen... Strange minsann.

Håller på och röjer och rensar en del här hemma, men orkar inte mer nu. Så jag ska ta en dusch, släpa mig ut och besöka en person jag tycker om.


Var rädda om varandra.
Kram Malin
Nu ska Malin ut på en eftermiddagspromenad innan gymmet. Tänkte vara lite hurtig i vårsolen. Har inget bättre för mig och morgondagen är också ledig så här ska njutas. From nästa vecka blir det mer jobb igen så det ska softas så det skriker om det.

Händer det nåt skoj hos dig?

Må så gott!

Malin
Jag vill ha FREDAGSMYS. Så det så.

Får dra iväg till Maxi och köpa choklad. Smarr smarr.

Men trist att ha det själv.

Imorgonkväll blir det schlagermys hos Danne och Johnny.
Ska bli härligt. Längtar.

Nu lyssnar jag på Morgonpasset via nätet. Jag hinner ju inte höra så mkt på det på mornarna, men man hinner alltid bli glad innan man går till jobbet. Men sen så.. då ska jag iväg.Just det. Tävlar i en ny tävling från Hemtex och då får man minsann göra lite pr här på bloggen eftersom jag verkligen gillar stilen. Önskar jag hade de snygga randiga lakanen. Så fina så:

Jag tävlar hos tiobarnsmamma om produkter för spjälsängen ur Hemtex nya babysortiment.