Clauda Galli undrade vad mys var för oss, sina läsare.

Det första jag kom på är att ligga på J:s soffa.

Åh mys - mys det är ju det bästa bästa som finns!
Det kan vara mysigt att vara hemma själv ibland, men nu har jag inte träffat "kärleken" på en vecka och kommer inte att kunna göra det på hela helgen... Jag längtar så efter honom som jag tycker så otroligt mycket om. Just nu känns det tomt och det är alltid så mys hemma hos honom.

Vi bor ganska nära varann, så ibland ringer han och frågar om jag vill komma över på te, fast klockan är elva på kvällen. Ibland kan jag sitta en hel kväll och längta efter ett sådant ögonblick...

När man kommer dit så har han tänt en himla massa blockljus i den öppna spisen. Det är vardagslyx. Så att skutta ner i soffan, gosa in sig och halvligga där med en stor kopp te, lite musik och en filt med den man tycker mest om bredvid sig.. Ja det är nog det allra mysigaste jag vet. Megamys. 

Men imorgon ska vi förhoppningsvis hinna säga hej till varandra innan jag åker hem till mamma och tittar på handboll. Ska bli mysigt att vara där i helgen, att äta lite gott och softa. Ja det ska bli härligt det med. Men nästa vecka. Då hoppas jag på temys.

Kram
Danmark - Sverige 27 - 23


...

Tycker inte om det.
Man kan skylla på domarna. Men framförallt målvakten kanske?

Hrm.

Men de är ju i semi iaf. Fast det skadar inte att kämpa ändå. Men det gjorde de nog. Lätt för mig att säga.

Fast det hade ju varit betydligt trevligare med en vinst. Nu blir det nya tag.

God natt mina vänner!
Det blev en bra måndag som jag sa/ville!

Idag är även måndagen då Malin för första gången på flera år skalade en apelsin med bara händerna, alldeles själv. Det ni.

Imorgon blir även det en riktigt bra dag.
Kan andas ut en smula. Ytterligare en sten som lättat.
Nu ska jag bara ringa lite.

Må så gott rara ni.

Ikväll fick jag ett samtal jag längtat efter. En röst jag tycker väldigt mycket om. Längtar efter teet=)

Morgondagen består av Sigrid på besök, hemmagjord lunch, mosterbesök, handbollsmatch (SVE-DAN) och tekväll. Kan det bli bättre? Jo säkert, men jag är så nöjd så nöjd!

Kram kram