Kikar på GoKväll Lördag med Ebba som programledare som kör med sina överklass-sche-ljud. Ikväll är mannen som jag lyssnade på i förmiddags med. Peter Jöback, the one and only. Han kör en gubbig stil idag med mörkgrå kavaj och röd polo. Men det är iaf bättre än förstor lila kavaj när han sjöng Sensation... Hans senaste video är så himla het =) 40 går gammal och hur snygg som helst till att börja med o sen sjunger han gudomligt. Han släpper snart sitt 13e album. Me like. Måste ha!

Nu ska jag snart ner till stan för att träffa Therese och gå till Pims.

Är helt slut och är inte helt hundra. Men det blir mysigt om än för en kort stund.
Saknar H. Men nästa vecka blir mysig.

Må så gott kära ni.

Kram
Om man gör "det" the American way menar jag förstås att man tar en shoppingtur/promenad med softarkläder: mjukisbrallor, fula strumpor, huvtröja och keps. Helst med joggingskor till men det skippar jag helst så nu ska jag bara välja skor. Frågan är om man inte ska ha solbrillor med och låtsas vara lite känd. Jag har ju iaf inte fleece/flanellpyjamasbyxor när jag går ut o shoppar.. Det hade en del... -  i USA.

Om man gör "det" the American way menar jag förstås att man tar en shoppingtur/promenad med softarkläder ala mjukisbrallor, fula strumpor, huvtröja och keps. Helst ska man ha joggingskor till men det skippar jag helst så nu sa jag egentligen bara välja skor innan jag beger mig ut på en promenad.

Frågan är om man inte ska slå till med solbrillor en dag som denna och låtsas vara lite känd nu när man varit med i VR och allt. Jag har ju iaf inte fleece eller flanellpyjamasbyxor i grälla färger när jag går ut och helgshoppar. Det hade nämligen en del... - i USA....

Tack för en trevlig fest igår Daniel. Men jag tar till mig lärdomen att rödvin ska man helst inte kombinera med annat. Fast nu mår jag prima och ska ut och njuta av underbara färger på höstlöven. Nu har jag dessutom lärt mig att löv växer på träd och blad på allt annat.. Det är bra att jobba i skolans värld. Även lågstadiekunskaper behövs =)

Må så gott alla härliga.

KRAM