Första riktiga dagen på Sommarland! Underbart, men gud så jobbigt det var vissa stunder... Fullt ös med säsongskorten. Det tog aldrig slut.

Idag var parken full med kända ansikten: Alex Schulman, Johan Pråmell, Johanna Toftby, Bonde Söker Fru-Peter, Barbados och Anna Book bla. Andra såg Sofia Wistam och Regina Lund... Jag hade ju gärna sett Regina förstås, men man kan inte få allt.

Jag såg Anna Book posa vid ett hus med sin familj, så jag frågade lite snällt om inte de ville ha ett foto med hela familjen. Det är ju inte så ofta man som familj för med alla medlemmar, på samma gång. Det var under min rast så jag passade på; av nyfikenhet, egoism men framförallt för att jag nog är lite snäll ändå=) Fotade dem med deras kamera, och sedan fick jag tummen ur och frågade om det var ok att ta ett med min också och då fick jag vara med =) De verkar väldigt rara, ja hela familjen ;) De skulle lägga bilden på sin blogg =)


Må så gott!
Nu blir det snart läggdags efter en otroligt trevlig kväll tillsammans med Daniel, Danne, Therese, Elin och Liza.

Daniel, Danne och Therese hade varit på Maxi, fixat maten och donat här hemma hos mig. Hur gulligt som helst! Tänk om man hade det så lite oftare ;)

   
Sommarens första riktigt varma dag! Och jag jobbade halvdag. Kan det vara mer lägligt?
Underbart är ordet. Bildligt, inte bokstavligt. Hrm. Ja man blir som man umgås...

Har ätit lax med ris idag. Fast det blev inte lika bra med grädde som med creme fraiche men då vet jag det till nästa gång, fast det duger allt till morgondagens matlåda.

Min nya favoritlåt är Downtown Train (Tåget som går in till stan) med Moneybrother.
Jag älskar älskar och åter älskar rösten, soundet och... känslan.
En riktig Malinlåt. Tralalalala...

<3 <3 <3 <3 <3 <3

Kom nyss hem efter en hel eftermiddag med Liza och Sofian. Egentligen skulle vi åkt och hämtat våra kläder på Sommarlandet, men när jag var på väg för att möta Sofian ringde Liza och sa att vi fått ett mail att det var inställt idag.. Jahapp så det blev en glass på Sandtorget och sedan killspan på Hertig Johan. Det ni.. Det var en speciell Mr och några som var sådär... Men ganska många ap**** om man får säga så... Men Liza och Sofia, visst faen kändes det bra när man kollade sig i spegeln sen ;)

Nu blir det tvättatvätt, msn med Liza, Moneybrother och tokstädning.... eller tja man kan ju passa på att fuldansa samtidigt, då blir det banne mig betydligt roligare. Sedan ska jag skriva brev har jag tänkt. Till älsklingarna i USA och till K. Eller vad säger du Veronica ;) Vid nio ska jag nog spana in Hitch, tack Liza som räddade min tvkväll. Minsann.

Imorgon blir nog en härlig dag, det tror jag allt. Kändisar i Sommarlandet dessutom..
Just det i veckan har jag fått mail från Stefan H, Tina T och hrm.. det var någon mer sk offentlig person. Riktigt skoj!

Nu ska jag fuldansa kvällen lång... Moneybrothers underbara låt We die only once ( and for a such a long time) är en annan favorit...

Diggidiggelidigg.

Tack Elin för att du ringde, värmde gott i Malinhjärtat.

Just det idag har Malin röstat för första gången i Skövde. Hinner nog inte på söndag så det passade bra idag. Glad att jag inte glömde röstsedeln hemma. Här i Skövde var Socialdemokraterna, Piratpartiet och Centern på torget och försökte ragga väljare. Men så toktigt att jag redan röstat. Fast iofs.. jag hade inte röstat på någon av dem ändå. Så det så. Piratpartiets medlemmar/representanter såg verkligen speciella ut.. Datanörd och nassar var i majoritet... Hjälp!
Är så otroligt glad över att jag ska jobba på Sommarland i sommar, för annars hade jag inte  haft så sjukt skoj och trevligt ikväll. Sofian och Liza kom över för att få smaka på min Korvstroganoff. De kom hit strax före sex och gick vid elva. Det borde vara ett ganska bra betyg =) Eller hur?

Så otroligt lätt att prata med dem, om allt. Underbart!
Det känns som att det kommer att bli en härlig sommar.
Vi är otroligt olika som personer, och med hur vi lever våra liv, men ändå tycker vi lika om en hel del, eller iaf så kan vi vara oss själva utan en massa roller och fasader. Ikväll har vi skrattat så att nästan tårarna rinner samtidigt som vi fick in en hel del allvar dessutom. Nej fy tusan så härligt det var att få ha det så just idag. Guld värt!

Hur det än blir med blinddates, vinkvällar och tjosan så kommer det att bli Guld. Tummen upp!

Nu blir det läggdags, sisådär 2 timmar för sent..
Tar med datorn till jobbet imorgon så det blir säkert någon blogg..

God natt!