Skriver ett inlägg i smyg. Ligger på Ortopeden i Skövde. Har inte ont men skönt är det inte. Rastlös men tiden rullar på. Rutiner även här. Alla är rara. Saknar vännerna men flera har varit här eller ringt.
Hej! Det är Malins spökskrivare Elin som är här igen. Malin bad mig skriva några rader här ifall ni undrar vart hon har tagit vägen. Hon har precis opererats för diskbråk och är inlagd på KSS ett tag framöver men mår bra, efter omständigheterna :)
Sitter på golvet, ser på Linas Kvällsbok, äter vegetarisk Thaiwok med nudlar och undviker att tänka på hur jag ska ta mig upp sen.

Jag har haft småont i ryggen idag, för igår blev det bättre efter Apoteksbesöket.. Ja trots painkillers har jag haft lite ont idag och när jag skulle ställa in cykeln i cykelrummet var jag tvungen att använda båda händerna. När jag hade cykeln mot höften så välte den så jag tänkte mig inte för och fångade den i fallet, satan i gatan va ja vred till ryggen. N'är jag om upp, så ringde jag mamma för att prata om en grej. Satte mig i soffan utan att tänka mig för. Men när jag skulle resa mig upp gick det inte, kroppen låste sig. Det tog en timma innan ja kom upp, efter att ha ringt både mamma och pappa med gråten i halsen.


Jag la mig på golvet en stund och det blev bättre så nu har jag har varit uppe och gått lite, städat lite o så. Mamma kommer imorgon och det har jag sett framemot. Men nu blir jag gaken på ryggen. Kan man aldrig få ha det så där bra...

I helgen ska vi till Lundsbrunns SPA. Jag vill kunna njuta av det.. Fan fan fan.

Nu äter jag min wok, sedan blir det choklad. Nästa vecka börjar träningen, skulle gått dit idag men det går verkligen inte denna veckan.. Imorgon kanske Marie och jag ska ses lite. Innan mamma kommer. Jag vill gå på bio imorgon, men hur ska det gå till... Morr. Sedan på fredag kommer farmor. Ja det är mkt som händer...

Det ska bli skönt med lite sovmorgon, men i natt sover jag inte i sängen utan på golvet eftersom ryggen inte pallar att ligga mjukt. Eller att ligga är inte problemet, det är att ta sig upp..

Må så gott...

Varm kram