Att gå upp kl 06 är inte min melodi så jag startade dagen med att unna mig en Espressoshake. Mums.

Komiskt nog fick vi lasagnette i skolan idag. Vi åt det hemma kvällen innan. Vad är oddsen...

Dagens utflykt på jobbet innebar att promenera i snön, mata änder och att fika. Det blev en del krokodiltårar då två barn tyckte det var alldeles förfärligt kallt.

Efter jobbet ringde jag min älskling som lät lite extra söt och finurlig.När jag kom hem fick jag min första blombukett av Robert och som sig bör på Tulpanens dag blev det en mysig bukett. Älskar dig mer och mer för var dag som går!
Min kropp vilar men ögonen tycks vara omöjliga att få till ro.

Sover i min gamla soffa hemma hos mamma, fast jag sov när tvn var på och nu kan jag inte sova helt plötsligt. Bara för att.

Att vara hemifrån i ett dygn är lagom så där då och då. Ganska mysigt att gästa mamsen. Men att somna om är stört omöjligt just nu. Saknar R:s lugna trygga andetag som har en rogivande effekt på mig.

Jag är så lycklig över att ha funnit honom. Han ger mig harmoni i själen. Ser fram emot att krypa upp i hans famn imorgon.

Men först...
Sömn...
Frukost/Brunch med mami.
Röj i flickrummet.
Hämta mina saker från Skövde hos moster.
Middag/Fika.
Hemresa.
Citat: "Det är obehöriga på spåret". Polis/räddningstjänst förbjöd oss att åka vidare... Väntar på besked när vi kommer vidare. Jag har iaf missat anslutande buss från Skövde. Tjoflöjt.

Det är väl någon olycka någonstans fast Robert kom på att det kan ju vara zombies på spåret och det låter ju mycket roligare!

Att vänta är både trist och jobbigt.
Men nu har det löst sig och vi är på väg. Dock är det på håret att jag hinner med bussen..