Hej! Har det kalas. Riktigt skoj faktiskt. Varit bröllopsfixare och donat med Nick, Katti, Johannes, Birgitta och Erica. Tyll fjärilar och porslin.. Detta trots en rejäl omväg med bussarna i Skåne med Nick, vi hade det ganska trevligt ändå. Imorgon blir en lång dag.. Sov gott. Kram
När jag strosar omkring i Lund på egen hand är det standard att jag tar mig en tur till Rättvisemärkta butiken Klotet i gamla stan och en tur in på biblioteket. Så blev det även denna gång. Men strax ska jag ut på stan för att strosa och äta lunch, dagens minsann. Kanske ska prova ett asiatiskt ställe här i närheten.. Lite sugen på det är jag allt.

Men först har jag kollat upp min blivande kurslitteratur på studera.nu så tänkte jag kika hur den ser ut i bokhyllan...

Må så gott så länge, stor kram!
Nu är det strax dags att åka in till stan för en liten shoppingrunda. Nåväl jag ska ialla fall strosa omkring på stan, i den stan jag bott i under en månad, förra sommaren och nu hittar jag relativt bra där/här iaf. Det är en charmig stad. Skulle mycket väl kunna tänka mig att bo där om det vore närmre Skara/Skövde/Göteborg. Ja speciellt på sommaren förstås när mina raringar är här..

De sitter och äter brunch med Nick som nu kommit hit. Trevlig själ.

Må så gott så länge, kram Malin