Idag har varit en dag med många känslor.
Det var minnesdag för Jesper och Tomas idag.

Tell you more about it soon. Ska bara..
jag sitter i Axels tvrum och kollar på Happy Go Lucky.
jag sover över i City idag så jag får det närmre till rehab imorgonbitti.
söndagsmiddagen här hos pappa var goda lammkotletter som Anna gjort iordning.
imorgon ska jag och hon på Jonas Gardell i kyrkan. sedan kommer min rara mamma och vi ska ha riktigt mysiga dagar. egentligen var det tänkt att vi skulle med farmor till IKEA men farmor var underlig i telefonen senast så vi hoppar det.

nu är det 8 veckor sedan operationen och höger fot känns relativt ok. orkar inte älta det mer men lite synd om mig är det allt tycker jag. synd att man inte var rik så man kunde göra något roligt under tiden man är sjukskriven, fast lite skoj har jag allt haft hittills, Fokus, onsdagarna med Therese, Skarahelger, tjejkväll, pyssel hemmavid, fika och mycket lata dagar. imorgon försvinner pengarna från kontot IGEN, hyra m.m. varför handlar alltför mkt om just pengar...

önskar det hände något mer i mitt liv. dagdrömmer en massa. tänker en massa. inte alltid grått & trist, utan en hel del skoj oxå. faktiskt. men framför allt hur jag önskar det vore. åh vad jag vill komma på det jag vill göra med mitt liv.

ska jag ens vara kvar i Skövde?
vill jag ens vara kvar i Skövde?

hade jag inte haft lägenheten kanske jag varit i England nu.

vem vet, ingen som vet?

skönt att söndagen fick en extra timma idag. tack vintertid.

må så gott,
Malin
har haft en fin dag idag.
träffat Therese och haft vår traditionella runda med lunch. vi lyxade med glass också.
sedan glömde jag köpa mjölk men då kom Per till undsättning.
vi tog en tur till Maxi.

ikväll har jag bakat äppelpaj. för imorgon kommer grannarna på besök.
The Grannar. inte bara vanliga grannar.

det ska bli mysigt om de kommer. tror de kommer. ja hoppas de kommer. ska bara turbostäda imorgon. har lite pyssel och kläder annars är det ok. hoppas jag. jo det är det.

gjorde några chokladbollar till Henning, eller tja till mig också men ifall om att han inte tycker om äppelpaj. de är lite lite nyttigare för det är havre på dem istället för socker. det är gott med chokladbollar. speciellt om man har kaffe i dem. vilket låter underligt då jag inte tycker om kaffe annars. känns lite underligt att ha folk man egentligen inte känner på fika. men när Sofie var här förra veckan var det ju så trevligt att hon stannade i tre timmar. mysigt.

fick sånt där förskräckligt sug efter en Starbucks Chai Tea Latte alldeles nyss.
åh vad jag vill ha råd att resa till USA i vår.. ja nu är ju då en Chai Tea Latte en ren bonus... det är ju inte för den jag vill åka dit, även om det är det lilla i det stora och det stora i det lilla jag längtar efter. fick ett extra sug efter att Marie (A) precis kommit hem och efter Lovisas meddelande/kommentar här på bloggen... det pendlar upp och ner men mest längtar och saknar jag. tittar ofta på bilder därifrån nu när jag grejar med fotoböcker... ibland gör det mer ont än annars. kommer att kännas underligt att träffa grannpojken imorgon för han är lika gammal som pojkarna var när jag åkte ifrån dem... det är läskigt att tiden går så fort och de blir så stora. men det värsta är att man drar sig för att ringa för det är så sorgligt när man pratar med barnen hur sjukt mkt man längtar.

nu är det en sån där sen natt igen. när man lyssnar på soft musik. och tankarna snurrar runt. är egentligen inte ledsen. men jag saknar och längtar. känner mig rätt så tom just nu. tankarna har snurrat så det bara skriker om det. jag letar efter en lösning. men den ploppar ju aldrig fram. aldrig ska man får vara så där oförskämt lycklig. pengar och avstånd vad man än tänker på. kan jag inte bara komma på vad jag vill göra med mitt liv. som det är nu är det alldeles för mkt längtan efter något annat. rädslan över att risken finns.. att nerverna inte hittar rätt gör inte saken bättre. hatar att inte veta vad som ska hända. vill ha en plan... men framförallt vill jag krama mina tre... Marie och allihop. som jag önskar jag kunde skruva tillbaka tiden. jag som hatar att leva i dåtid. jag som vill leva i nuet och se framåt. jag vill inte ångra något men oj oj oj så jag ångrar att jag inte stannade kvar... fast iofs hade jag ju varit hemma nu ändå vid det här laget. men mycket hade varit så mycket enklare. inbillar jag mig åtminstone.

usch nu blir det en sån där natt som jag inte vill ha. tänker på alla ledsamheter på en gång då och nu. så återkommer tanken... Tänk om farfar fått leva. det blir indirekt en ren egoistisk tanke. han var min bäste vän. det är läskigt när man glömmer vissa saker. tur att de kommer fram via kort och andra saker som påminner en. jag var ju bara sex år då.. men hans värderingar har format mig. om han bara fått leva va livet hade varit flera snäpp enklare. för alla. varför ska jag tänka så himla mkt och samla ihop allt så det kommer på en gång? tänk om jag inte vill... kan jag inte bara få sova och vakna pigg och lycklig med ett liv jag vet håller i sig.

jag skriver alldeles för sällan på bloggen. det blir som förr. när man är på underligt humör.

är grymt sällskapssjuk men ändå är det så skönt att vara ensam för jag har inte varit ensam speciellt mkt sedan jag kom hem från sjukhuset. tacksam för de rara själar som varit här. då och nu. tack.

på fredag ska jag på återbesök hos min favoritläkare Håkan. han är guld värd. men tro inte att min sjukhusrädsla försvunnit efter 3½v i de där korridorerna... jag avskyr fortfarande doften. stelheten och att det ekar fast det är fullt av liv.. (och död)...

nej nu blir det läggdags vare sig tankarna försvinner eller inte.
nu ska jag lyssna på Winnerbäck. de glada sångerna. som man fick energi ifrån när man gick till jobbet för sisådär fem år sen....

Kärlek, Malin