Nu blir det extreme makeover...
Snart dags att kila på kalasfesten.
Grattis pappa, Camilla & Kungen.

Kram Malin

Glad Valborg!
Vill passa på att tipsa om www.matdagboken.se och det är ingenting jag gör för någon annan än mig själv. Det är en sak mellan mig själv och Märta. Men man lär sig saker på köpet och man tänker sig för en extra gång innan man äter något. Inte för att jag väger mat etc, men man tänker sig för innan man tar en extra omgång..

Nu ska jag sova igen. Vaknade till en stund.. Lyssnar på bra musik.. Så blandat att jag inte riktigt kan säga vad jag lyssnat på ikväll. Sett några avsnitt av How I met your mother.. Så bra! Så bra!

Må så gott och dröm sött..

Det ska jag =)
Trädtomat eller tamarillo, Solanum betaceum, kommer, som sina släktingar tomat och potatis, från Perus bergstrakter. Den har en frisk, syrlig smak och man äter den färsk som den är, i fruktsallader, eller tillagad i olika rätter. Det är en stor, flera meter hög buske/litet träd. Den bär just nu, alt. mitt i vintern, mogna frukter.

Ja det är frukten jag ätit idag. Enligt mig smakar det som en blandning mellan granatäpple, sharon/persimon och physalis. ganska gott men skalet är för beskt så det får man skära bort.

Väldigt fin röd färg!