Andra dagen på inflyttningen. Strax kommer Axel med två polare hit för att bära det sista. Sedan kommer mamma ;) Imorgon kommer moster L hit. Och igår var ju ligan här.

Idag var den ordinarie kvartersvärden med mig i lägenheten, igår var det en vikarie. Och när jag gick därifrån jublade jag lite och hade jag kunnat hjula hade jag nog gjort det med. Om en vecka får jag ny kyl/frys. Är det inte underbart? Sedan får jag måla hur jag vill. Taket skulle de fixa också. Ja nu känns det bra. Ska bara få tid att måla om. Hoppas det går att tapetsera fondväggen i hallen också. Men det blir en senare fråga. Ska få tag på Rickard dessutom.

Nu blir det till att torka håret och greja iordning inför grabbarnas bärande. Gäller att förbereda lite iaf.

Sedan har jag börjat klura lite på vardagsrummet i nya lägenheten... Vilken vägg ska jag egentligen ha soffan på...

Må så gott rara ni.

KRAM
Idag inleds flytten på riktigt.

Idag ska jag ställa in saker i alkoven, men först blir det besiktning med SB.

På torsdag blir det besiktning här i min nuvarande lya.

Tiden rullar på... Om tre kvart ska jag möta kvartersvärden.

Spännande, stressigt men det ska bli underbart att träffa vännerna igen. Elin, Daniel, Danne, Per och så kommer Linus. Vi får se om Axel kommer. You never know.

Hoppas ni får en fin sommardag!

Må så gott!

Kram
Vill tacka för en härlig midsommar: Märta, Liza, Elin, Therese, Josefin och Johan.

Berättar mer imorgon. Nu är klockan halv fyra och jag sitter tyst här i min lya. Var ute för en stund sedan och plockade sju blomster från olika trädgårdar. När jag kom in kikade jag lite på Facebook och tom mina amerikanska vänner Aaron och Sarah firar svensk midsommar om än på lördagen istället för fredagen, men det gjorde ju min rara vän Marie och jag med när vi bodde i USA eftersom vi jobbade på Midsommarafton.

Har haft en härlig dag. Imorgon är det nya tag med att packa inför flytten.

Må så gott, Malin