I eftermiddag har jag försökt fixa min header på egen hand, men det gick ju som ni ser INTE. Slet mitt hår en stund...

Men sedan för en stund sedan föreslog mamma att jag skulle ringa raringarna i USA igen och den här gången var de hemma.

Pratade med hela familjen förutom Noah för han var too shy. Innan hade han sagt till Erica: "I need some sweet because I´m förkyld". Det här kan jag leva på länge. Underbara familj...

Nu ska jag åka med moster hem till Skövde. Imorgon börjar jobbet igen. Spännande.
När första ljuset brinner 
står julens dörr på glänt
och alla barnen glädjas
att fira få advent

När andra ljuset brinner
är snart lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär

När tredje ljuset brinner
vi juleklappar syr
och mamma bakar kakor
och har ett fasligt styr

När fjärde ljuset brinner
vi hämtar julegran
och alla barnen räknar
dan före dan före dopparedan

När alla ljusen brinner
då blir det jättekul
med klapparna och tomtarna
som önskar oss GOD JUL!


Är hemma hos mamma i Skara
men ikväll åker jag hem till mig. Har precis haft adventsfika med den obligatoriska lussekatten tillsammans med mamma. Tyvärr var det russin I degen... Så det var ett evigt pill men saffransbullar är gott oavsett, så länge de är färska. Lussebullar & clementiner & julmust. Mums!

I övermorgon börjar julkalendern, detta årliga måste. Iaf måste man se 1-2 avsnitt, mer än så kan jag faktiskt inte begära för de senaste åren har det då inte varit så bra som förr. Visserligen är jag ju "vuxen" nu men traditioner är mysigt för det mesta och i viss mån. Tvång är ju ingen hit men vissa saker ska helt enkelt bara vara som förr. Nu ska jag nog ha det som vana att se det på morgonen före jobbet. För det hinner jag ju. På kvällen vet man aldrig. Så 1-24 december ska Malin gå upp fem i sju vareviga dag, men kanske inte just den 20e av någon anledning=) Kanske kan jag rucka på den regeln de dagar jag inte jobbar.  Så lite sovmorgon kan jag ju få fredag-söndag skulle jag tro... December går ju rysligt fort dessutom. Tyvärr eftersom det är den enda vintermånaden jag verkligen tycker om - med eller utan snö.

Nu ska jag ner och tvätta lite till... Tvättar om mina barnkläder från förr så att jag kan packa ner dem i lådor och ha hemma hos mig i Skövde.

Tjing så länge!

Vanlig och vanlig, men det kommer bli till en vanlig torsdag för idag var det ingen vanlig dag men det kommer att bli till en vana.

Det blåser för fullt. Iris har åkt hem till sig. Fast jag kallade henne Siri och tom Max någon gång. Det har varit riktigt mysigt med lite besök och sällskap idag. Har satt upp lite ljus och så, men inte så mkt annat som går att räkna som julpynt. Har ju en regel att inte ha några tomtar uppe innan min födelsedag, fast jag har en figur som man nog kan kalla väte framme -fast det är ju inte riktigt samma sak =) Eller vi säger så iaf...

Lägger ut en bild på Iris senare. Så söt så. Hon reagerade inte när det kom en hund precis runt hörnet. De nosade tom på varandra utan att skälla. Men när det ringde på dörren, då kom det några skall. Men det var ju matte så det kanske hon kände på sig.

Alldeles strax kommer Margit & Lotta. Jag ska ju åka med dem till Skara. Just det, kanske borde ta fram fika? (springer och gör det)...

Sedan blir det torsdagsmys med mamma. Härligt.
Imorse, eller iaf i förmiddags var det klarblå himmel, så vackert! Nu ser man till och med var solen går ner. Det ni... Det var INTE igår.

Kram så länge... fika var det ja...

Malin

Pratar med Sofia på msn. Jag vill också till Target. NU. Jag vill också vara i USA och shoppa. Så det så. Hade det varit som förr, hade jag och Marie tagit en sväng till Target i Watertown tja vilken dag som helst, men oftast på helgen förstås. Men ibland blev det någon kvällsrunda när andan föll på, fast kvällsrundorna var nog mest med Kristin om jag tänker efter. Oftast blev det, tja nästan alltid blev det lunch/middag på Friendly´s med en Happy Ending utan cherries om vi besökt Target... Det hörde liksom till... Kanske blev det en sväng på Arsenal Mall på andra sidan gatan... Tänk er en runda på Target, Old Navy, TjMaxx, Filenes Basement, och alla skobutiker med Marie (lägg till Brügglers, biblioteket, Urban Outfitters, Antrophologie och Macy´s ovanpå det... fast det ligger inte där, men överallt annars). Som jag känner just nu hade jag sedan bett Marie ta svängen förbi Starbucks precis innan man kommer hem till Belmont. Så får man det bästa av det bästa. En perfekt helg innehöll det där och biomaraton i Woburn förstås... Marie, Marie, Linda och framförallt Kristin. Saknar er så in i bäng.