Om man gör "det" the American way menar jag förstås att man tar en shoppingtur/promenad med softarkläder: mjukisbrallor, fula strumpor, huvtröja och keps. Helst med joggingskor till men det skippar jag helst så nu ska jag bara välja skor. Frågan är om man inte ska ha solbrillor med och låtsas vara lite känd. Jag har ju iaf inte fleece/flanellpyjamasbyxor när jag går ut o shoppar.. Det hade en del... -  i USA.

Om man gör "det" the American way menar jag förstås att man tar en shoppingtur/promenad med softarkläder ala mjukisbrallor, fula strumpor, huvtröja och keps. Helst ska man ha joggingskor till men det skippar jag helst så nu sa jag egentligen bara välja skor innan jag beger mig ut på en promenad.

Frågan är om man inte ska slå till med solbrillor en dag som denna och låtsas vara lite känd nu när man varit med i VR och allt. Jag har ju iaf inte fleece eller flanellpyjamasbyxor i grälla färger när jag går ut och helgshoppar. Det hade nämligen en del... - i USA....

Tack för en trevlig fest igår Daniel. Men jag tar till mig lärdomen att rödvin ska man helst inte kombinera med annat. Fast nu mår jag prima och ska ut och njuta av underbara färger på höstlöven. Nu har jag dessutom lärt mig att löv växer på träd och blad på allt annat.. Det är bra att jobba i skolans värld. Även lågstadiekunskaper behövs =)

Må så gott alla härliga.

KRAM

Kommentera

Publiceras ej