Man tager vad man haver.

Rotselleri
Morötter
Champinjoner
Gul lök
Vitlök

Vatten
Brun redning
Kinesisk soja
Ajvar
Salt

Blandade pepparkorn
Gul curry (litegrann)

Bryn löken samtidigt som du kokar upp vatten med morötter och rotselleri. Blanda samman detta i en stor gryta tillsammans med champinjoner och vitlök som du bryner efter en stund. Lägg inte i detta för tidigt då svampen blir mosig. När det kokat samman lägg i kryddor, ajvar, redning och soja. Jag hade ingen buljong men det smakade helt ok ändå för att vara premiärsoppan.


3 kommentarer

Marie

26 Oct 2010 17:44

Allt är bra med mig!



Låter spännande med en egenkomponerad soppa :)

Mia ☆

29 Oct 2010 09:31

Alltid kul med lite matinspiration! Trevlig helg =)

Malin

29 Oct 2010 09:40

Kom på att jag hade lite vin i dessutom...

Kommentera

Publiceras ej