Hej världen!
Är sjuk och ja man kan kalla mig ynklig.
Galet sällskapssjuk men så himla himla matt.

Jag är så trött på att ligga i min soffa så nu har jag till och med återgått till att ligga i min säng med PJ´s med vattenflaskan, nässpray, morötter (måste idisslas väl), böcker, tidningar och framförallt datorn i högsta hugg.

Ringde Sjukvårdsupplysningen 1177 imorse då jag var inställd på att gå till jobbet men inte fixade det hur gärna jag hade velat. Febern är lägre men långt ifrån borta. Så det är influensa iaf. Jahapp då vet man det. Botas inte med antibiotika eftersom det är ett virus, som typ ALLA har just nu... Johan tyckte att när febern är borta och jag orkar att gå till jobbet så kan jag gå dit. Alla träffar på influensan nu så det går knappt att skydda sig ifrån den, men man bör dricka mycket vatten, inte hosta på folk och tvätta händerna mycket.

Igår tappade jag rösten men nu är den så där erotisk låg bara. Gäller att inte andas för djupt bara. Då torrhostar man en kvart. Jippi...

Nej nu är det dags för Morgonpasset och kanske läsa lite i Denise Rudbergs Malin och Henrik. Man får passa på när man orkar, så får jag sova om en stund. Länge sedan jag läste en hel bok. Jag tycker ju att det är hur härligt som helst att läsa men skyller på tiden...

Nu har jag iaf ringt jobbet, igen. Skäms för att ringa men med feber orkar jag då inte jobba. Mitt mål är att jobba på onsdag. Känns som om jag borde jobba imorgon, men så har jag tänkt sedan jag blev sjuk. Influensa brukar hålla i sig mellan 7-10 dagar. Tjoho... Då har jag lite marginal ändå. Nej nu ska jag ta det lugn och bli frisk på riktigt.

Over and out